fredag 26. april 2013

Bacalao ohlala!

 
 
Siden jeg har vist dere litt bilder av kjøkkenet i det siste
så tenkte jeg at jeg også kunne vise dere noe jeg ofte lager der!
 
Jeg har blitt så fryktelig glad i fisk i det siste
og siden Bacalo er noe jeg alltid har hørt om men aldri smakt,
tenkte jeg rett og slett at det jammen var på tide å prøve!
Så her kommer "oppskrift" på min enkle
og fantastisk gode hverdags bacalao:
 
.

 
 

 
 
Fres potetskiver, løk og spisspaprika i god oliven olje.
tilsett hakkede hermetiske tomater, mini plommetomater
og oliven etter ønske.
La blandingen få et oppkok.
krydre med salt og pepper
 



 
Legg fine torskestykker uten skinn og ben i en smurt ildfast form
hell tomatblandingen over torsken og
gratiner i ovnen på 200.c i ca 30 min.



 
 
Nytes helst rykende varm med et glass deilig iskaldt vann til.
Ha gjerne litt sitron eller limeskiver i vannet,
det fremmhever sødmen i retten. 
Hverdagsluksus!
 
Dette er blitt en av mine nye favorittretter,
og jeg annbefaler på det varmeste alle som liker torsk til å prøve!
Dere vil garantert ikke angre!
 
Enjoy!
 
Tina<3
 
 

 

4 kommentarer:

  1. Takk for tips! *lagres*

    Glad i fisk, men fryktelig matlei for tiden. :P

    SvarSlett
  2. Mmm,det så godt ut:-) Koselig blogg du har:-)

    SvarSlett
  3. Namnamnam... bacalao er bare så godt, og din ser supergod ut:)

    En riktig fin helg til deg:)
    Klem fra Marianne

    SvarSlett
  4. Ser veldig godt ut. Må prøves :-)

    SvarSlett